Jun 22, 2011

HRAJKANIE SA... od Hermèsa ° ° °

Tuším, že sa v začiatkoch vyskytlo podozrenie, že ma muž po mojom boku zaujal Hermèsovou šatkou. Vďaka Bohu ma zbalil a dostal niečím úplne iným, pravdou ale je, že Hermèsovou šatkou ma upútal, či som chcela alebo nie :)

. Vysnívaný raj pre módnych gurmánov, labužníkov, znalcov i laikov, ktorí sa radi pokochajú krásnymi vecami.Odhliadnuc od kochania sa je značka Hermès módnou ikonou. Ikonou, ktorá existuje od r. 1837, za ktorou stojí rodinný klan výrobcov sedál. Začínali výrobou sedál a postrojov na kone pre vyššie vrstvy, skončili ako najlepší z najlepších v módnej brandži, zarábajúci milióny, predávajúci luxus. Medziiným sa preslávili svojimi nezabudnuteľnými kabelkami ako „Birkin“ (V. Beckham po nich šalie) alebo „Kelly Bag“ (na počesť Grace Kelly), na ktoré sa čaká minimálne rok. Nádherné sú i hodvábne kravaty. Každému mužovi odporúčam. Sumár. Za Hermèsom toho veľa nie je. Maximálne to, že Vám po mastných sumách vrazených do ich očarujúcich vecičiek a hábov dovolia vojsť na najvyššie poschodie ich módneho domu a spravia Vám, čo si Vy vymyslíte. Podľa Vášho vkusu, nápadov, iniciálov a pod.

Späť ale z najvyššieho poschodia. Napriek tomu, že nevlastníte ich šatku ani nič tomu blízke (ak áno, tak juuuj!), ponúkajú na svojich stránkach kopec nápadov, čo robiť s vecami. Niektoré inšpirujúce a použiteľné návrhy Vám ponúkam.





Vyskúšané. S ich šatkou 90x90. Predný diel je hore pri viazaní nariasený viac, ako to vyzerá na obrázku. Spokojnosť ale bola namieste, nahý chrbát sa páčil.

Letné večery alebo doplnok k šatám do divadla. Väčšinou som pri šatkách nevedela, čo s tými rohovými cípmi, toto je nápad za milión. Len ich šatky sú väčšinou hodvábne, tak ak očakávate zimu, voľte skôr nie-Hermèsovskú teplejšiu šatku.


Ženy majú vždy málo kabeliek. A bodka. Skrátka dajte ženám ďalšiu možnosť ako mať novú kabelku a hneď sa toho chytia. Nehovoriac o to, aký dobrý pocit budú mať, ak si ju môžu tak ľahko vyrobiť.

Toto ma dostalo. Muži v okolí potvrdili úspešnosť kombinácie. Voľte dve rovnaké šatky štýlom i textíliou. A pod to možno plavky na dovolenke. Vtedy, keď sa potrebujete „slušne obliecť“, lebo v reštauráciách Vás v plavkách dnu nevpustia... Alebo keď nechcete byť v meste súčasťou davu... S týmto rozhodne nebudete.


No uznajte, nie sú to skvelé nápady? A to ste ešte nevideli ich vlastný svet, ktorý na stránke nájdete... http://www.hermes.com ... Spropagujem ich celkom rada a i zadarmo :)

1 comment:

  1. perfektos. už utekám domov hľadať takú veľkú a peknú šatku!
    ďakujem, darling! :*

    ReplyDelete